Sikker tilgang til rett tid!

Sircon Sesam og hvordan det funker

Sircon Norge AS, har utviklet og drifter tjenester for mange kunder over hele landet på våre egne servere i våre egne datasenter. All energi vi benytter kommer fra 100% fornybar norsk vannkraft. Kortere avstand og samme tidssone medfører at vi har et fortrinn for profesjonelle som henvender seg til kunder i Norge. Når vi blir gitt en utfordring tar vi gjerne denne og har i mange tilfeller kunnet levere effektive og sikre skytjenester som er betrodd av mange. Sircon Sesam er vår egenutviklede skytjeneste som vi har laget for utviklere, med enkel API som de fleste kan forstå å benytte i egenutviklede systemer. Sircon Sesam støtter TLS 1.2 eller høyere og har samme høye grad av datasikkerhet som helsenettet og forsvaret benytter. Alle tjenester driftet i Norge under norsk jurisdiksjon, på fornybar energi

Sesam App – én nøkkel til alle dine adganger, – helt gratis.

Sesam App er teknisk sett mye sikrere enn både nøkler og adgangskort. Mister man mobilen sin vil dette være et tap man hurtig oppdager og rapporterer, og er tapet rapportert stenger man lett tilgangen. Hver bruker kan kun være logget inn med en enhet. Bytter/mister man mobilen og man logger inn fra en ny enhet vil innloggingen og alle tilganger på forrige enhet umiddelbart slutte å fungere. Administratorer i Sesam kan også velge å logge ut brukere fra appen manuelt, når som helst, og dette vil ha samme effekt. Sesam App er gratis for alle brukere i en organisasjon som benytter Sircon Sesam

Driftsikkerhet og serverpark hos Sircon

Vi liker at webteknologi, brukergrensesnitt, programmering og scripting kan gjøre kjedelige og krevende oppgaver enklere, mer effektivt og morsommere å utføre. Dette gjør at vi, og mennesker med vår hjelp kan vinne tid, få mer gjort og ha det mer gøy i jobben.

Våre servere og infrastruktur er konfigurert og satt opp av våre egne teknikere som har kompetanse på alt fra protokoller til pakkene som sendes. Vår infrastruktur er basert på industristandard kvalitetsprodukter som holder bransjens strengeste kvalitetskrav.

Alle våre servere er driftet på 100% fornybar vannkraft. Garantisertifikat finner du her.

Våre verdier:

Vi finner ut hva våre kunder trenger og har bruk for

Vi søker å få en god forståelse for hva kunden trenger, ikke alltid hva han ønsker.

Vi lover ikke mer enn vi kan holde

Om en kunde drømmer om noe vi ikke kan eller ønsker å levere, skal dette komme tydelig fram.

Vi tar ikke for mye betalt

Alle våre priser kan forsvares, er transparente og tilgjengelige for de som ønsker å vite.

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å kunne møtes med tillit ved neste korsvei

Vi skal ikke komme i en situasjon der vi forsvarer dårlige råd eller dårlige løsninger. Alle gjør feil, men vi innrømmer dem, og tar ansvar for å rette opp de feil vi kan.